Yrityskumppanit


Olemme olemassa siksi, että tietyt yritykset ja kumppanimme ovat nauttineet tiloistamme sekä palveluistamme vuodesta toiseen. Yhteistyö sekä toimintamme on rakentunut ja kehittynyt vuosien saatossa oikeaan suuntaan. Edelleen, haemme lisää yrityskumppaneita, jotka ymmärtävät henkilöstön virkistäytymisen tärkeyden ja haluavat panostaa siihen yhdessä kanssamme.

Pääyhteistyökumppaneita otamme ainoastaan kymmenen, joista osa on jo löytänyt paikkansa. Kumppanin kanssa teemme suunnitelman aina vuodeksi kerrallaan, jolle löytyy sopiva budjetti sekä kumppaniyrityksen toimintaan ja henkilöstöön sopiva sisältö. Peruskumppanuus sisältää seuraavat osiot:

BiljardiKabin

1) TÄYSI ELÄMYSPÄIVÄ

Koko henkilöstölle yksi 6-24 tunnin pituinen elämyspäivä. Päivän teeman ja ohjelman voi rakentaa vapaasti, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Ajankohtana voi olla kevät tai vaikkapa loppuvuoden pikkujoulut. Myös kokous tai koulutus järjestyy tarvittaessa helposti osana tapahtumaa.

Valitsemme sopivat tilat, aktiviteetit, ruokailut ja muut oheispalvelut juuri teidän tarpeiden mukaan. Meidän yli kymmenen vuoden kokemus ja osaaminen kannattaa valjastaa järjestelyihin. Sovitaan vain tilaisuudelle raamit, ajankohta, kesto sekä budjetti.

Tämä järjestetään pääsääntöisesti vain yrityksellesi ja tapahtumaan varatut tilat ovat vain henkilöstösi käytössä kyseisen päivän.

2) ELÄMYSPÄIVÄT RYHMILLE

Suosittelemme vuodelle toista elämyspäivää, joka toteutetaan osastoittain tai strategisesti ryhmittäin. Esimerkiksi johtoryhmä, alempi johtoporras, työntekijät. Näiden elämyspäivien yhteyteen on hyvä järjestää kokoustilat ja käydä asiaa sopivassa suhteessa virkistyksen kanssa.

Hyvin usein nämä paketit on toteutettu keväällä tai kesällä, jolloin pystymme valjastamaan Kaakkois-Suomen upean luonnon sekä ulkoaktiviteetit osaksi elämyspäiviä. Näiden päivien jälkeen työt sujuvat taas aivan eri tehokkuudella ja motivaatio on huipussaan.

Tähän voi hyödyntää helposti jo valmiiksi järjestettäviä elämyspäiviä, jolloin päivään pystyy sisällyttämään useampia aktiviteetteja, jotka ovat jo valmiina käytetettävissä. Silti pienemmille ryhmille voi organisoida ohjelmaa myös omalla porukallaan.

3) HENKILÖSTÖETU

ElämysBunkkerilla on käytössä ainutlaatuinen ladattava virkistyskortti, jolla kumppaniyrityksen henkilöstö voi käydä omalla ajalla kokeilemassa tai harrastamassa eri lajeja. Tarjoamme tämän kortin kumppaniyrityksen koko henkilöstölle!

Riippuen kumppaniyrityksen henkilöstön määrästä sekä budjetista, henkilöstökorteille on yleensä ladattu 20-400e niin sanottua ElämysBunkkerin FunMoney valuuttaa, joka käy erilaisiin aktiviteetteihin. (kiipeily, roomescape, formulasimulaattori, paintball, pelipäivät, elämyspäivät, limusiini jne.) Henkilöstö voi käyttää korttejaan vapaasti omalla ajallaan ja jatkossa kortteille voi ladata lisäpalveluja halutessa etänä.

Kortti on verrattavissa valtakunnallisiin liikunta- ja kulttuuriseteleihin, joita yritys voi tarjota verovapaasti 400e edestä henkilöstölleen vuosittain.

ESIMERKKIYRITYS

Yrityksellä on 40 työntekijää, joista 10 henkilöä toimii johtavassa tai muuten vastuullisessa asemassa.

1) Pikkujoulut koko henkilöstölle, budjetti 150e x 40hlö (6.000e)
2) Tykypäivät keväällä, budjetti 120e x 40hlö (4.800e)
- johtoporras oma päivämäärä
- muu henkilöstö, toinen päivä
3) Koko henkilöstölle virkistyskortti 100e x 40hlö (4.000e)

Kokonaisbudjetti vuodelle 14.800e

Lisäksi neuvottelimme eläkevakuutusyhtiön kanssa työhyvinvointikoulutuksista tilaisuuksien yhteyteen, jolloin vakuutusyhtiö osallistuu kustannuksiin n.30%.

Lopullinen kokonaisbudjetti yritykselle 10.000e